Te jó ég! Hárman érkeznek…Rákóczi Família 1. epizód

El tudjátok képzelni azt a megdöbbenést, amikor szeretnétek a két fiatok mellé egy kislányt és az orvos azt mondja, hogy ő bizony itt 3-AS IKREKET LÁT?

Indulunk Leviért az iskolába, ahol az osztálytársak is nagyon szurkolnak, de miért is? Mert Levi édesanyja Ancsa, hamarosan hármas ikreknek ad életet. Levi, Anikó nagyfia, aki most már 7 hete anyu nélkül van otthon, apuval és a kisebbik testvérével Noellel.

mam_banner_600.jpg

Mindannyiuknak nagyon hiányzik már Anikó, akit a kórházban egy kész lánycsapat vesz körül. Fergeteges a hangulat és szuper kérdésekkel bombázzák Ancsát a kismamák, akik még félnek az ismeretlentől.

180517_anikotripla_blog1.jpg

Levike egy igazi úriember. Kezet fogunk. Nagyon izgatott és büszke, hogy hamarosan már négy testvérkéje lesz. “Ez már egy kész focicsapat. A kislány, Lea lesz a bíró, mint anyu otthon.”

180517_anikotripla_blog2.jpg

Attila rögtön mesélni kezd. “Egy kis faluban lakunk, mégsem találkoztunk sosem. Sajnos. Viszont amint megláttam, szerelem volt első látásra.” Ancsa is hasonlóan vélekedik egy kicsivel odébb a kórházban: “Elvégeztem a szociális gondozó tanfolyamot. Majd az alkalmassági vizsgálatra reggel 8ra össze kellett gyűlni. Itt láttuk meg egymást először. Egyből kiszúrtam őt. Csillogott a szeme. A harmadik hónapban már gyűrűt is húztunk.”

180517_anikotripla_blog7.jpg

Lányok figyelem!! A lánykérés sem történt akárhogyan… Itt legénykérés volt. “Én dolgoztam, Ancsa szabin volt. Egyszer csak nagy lendülettel szalad felém. Kérte, hogy mutassam a kezemet és azon nyomban húzta is fel a gyűrűt az ujjamra. Nem gondolkoztam, egyértelmű volt, hogy IGEN. Lehet, hogy ő úgy érezte késlekedem a lánykéréssel, pedig léptem volna én, csak ő megelőzött.”

180517_anikotripla_blog5.jpg

A kórházban Anikó közben túl van egy vérvételen és két ultrahangon. Nyugodt, mert minden rendben van. Türelmesen várja a babák érkezését. Közben folyamatosan zajlik a csevej a csajokkal, most épp arról beszélgetnek, ki hogyan ismerte meg a párját. Az egyikük egy buliban, a másikuk a munkahelyen.

180517_anikotripla_blog3.jpg

“Elfogad úgy, ahogy vagyok. Megnyugtat. Ő a nyugtató pirulám. Nem egyszer fordul elő, hogy épp készülök leírni valamit és ő megelőz. Szinte olvasunk egymás gondolataiban.

180517_anikotripla_blog4.jpg

Eddig is szoros volt köztünk a kapocs, de most, hogy jön a három pici pláne…” meséli Attila, aki alig várja, hogy újra a felesége mellett lehessen.

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük