Az Angyaljárat elindul…! Soha nem látott összefogás a Rákóczi 3-as ikrek javára!

Összefogtunk az ANYUKÁKKAL! Egy busznyi szeretet a Rákóczi 3-asikreknek!

Az ANGYALJÁRAT a Szülőszoba Kandász Andreával -minden, ami család közösség CSALÁDOKAT SEGÍTŐ összefogása. Történetünk akkor kezdődött, amikor egy nyírbátori pár, a RÁKÓCZI FAMÍLIA anyucija, Ancsa és apukája Attila elhatározta, hogy a két fia mellé egy kislányt szeretne.Az ultrahangon azonban kiderült, hogy SPONTÁN 3-AS IKREKET várnak.

mam_banner_600.jpg

Nagyon boldogok voltak, ugyanakkor tudták, hogy nehéz lesz 5 gyermeket felnevelni. Az ikrek megszületése után itt a közösségünkben meghirdettük, hogy SEGÍTSEN, AKI TUD, AMIVEL TUD… És az anyukák, vagyis TI ÖSSZEFOGTATOK. Közös GYŰJTŐPONTOKAT hoztatok létre az ország különböző településein. A Flotta Business Car Kft. tulajdonosa felajánlott egy kisbuszt, így indulhat el az Angyaljárat … A férjem, Borszéki Ferenc Balázs 990 kilométert vezet le egy nap alatt az országban, hogy szerkesztőnkkel, Cintia Csizmadia -val és velem összegyűjtsük azt rengeteg adományt a gyűjtőpontokon, amelyet tiszta szívből adtatok. Így érkezünk majd meg Nyírbátorba, a Rákóczi Famíliához, a kisbusznyi szeretettel. Cintia CsizmadiaBorszéki Ferenc Balázs ! Nagyon jó emberek vagytok…rengeteget dolgoztatok, örök hála Nektek is!

Külön köszönet Lakatos Tamaráéknak Tamara Lakatos, akik Pakodról elhozták Pápáig a sok holmit! “JOBBAN SZERETÜNK ADNI, MINT KAPNI!” -mondják.
Nekik Adrienn, a pakodi VÉDŐNŐ is gyűjtést szervezett!
“KICSI lett az autó…” eszméltünk rá a második állomásunknál. Szülőszoba TETKÓSANYU Kriszti ék házánál… Kriszti egyszerűen elképesztő! Külön gyűjtésbe kezdett és HIHETETLEN MENNYISÉGŰ A ruhát, pelenkát, popsitörlőt, krémeket, játékokat, cipőt, mindent, mindent FELHALMOZOTT a Rákóczi hármas ikreknek! CSODÁS levelet is ÍRT!
“Csodállak benneteket! Nem futamodtatok meg a feladat elől, hanem akkor is vállaltátok ezt a hatalmas kihívást, amikor tudtátok, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű…”

Következő SZERETETPONT Szokolya! Berinkei-Dombóvári Tímea az egyik élő adásban látta a felhívást az Angyaljáratról.
“Akkor jutott eszembe, hogy, ha Panka, a kislányom helyett mi is hármat kaptunk volna ezekből a csöppségekből, akkor elkelt volna nekünk is a SEGÍTSÉG…”
Az autó CSORDULTIG tele, egy papírdarab nem férne már be, irány Nyírbátor! A Rákóczi Família már nagyon várja ezt az kisbusznyi szeretetet!
Örök hála minden ADOMÁNYOZÓNAK. Az ANYGALJÁRAT a 2. résszel hamarosan FOLYTATÓDIK…….


Köszönjük a MAM Magyarország anticilic cumisüvegeinek és a Flotta Business Car Kft. bérautóinak segítségét, hogy a szívből felajánlott adományokat eljuttathatjuk a #Rákóczifamíliának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük