Ijesztő tünetek – NonstopAnyu Hajni 3. epizód

Heves szívdobogást érzett, a világ össze akarta nyomni. Fura érzés volt. Megmérte a saját vérnyomását: egyre alacsonyabb. A pulzusszáma viszont egyre emelkedett! Ez már tényleg megijesztette.

Mi lesz, ha történik vele valami? Mi lesz, ha nem tud segítséget hívni? A lakás zárva van belülről, a fiúk miatt, akik már elérik a kilincset. Betanította az ötéves Emmát, hogy mit nyomjon meg a telefonon, melyik képet válassza ki és csak annyit mondjon bele: anya nincs jól!

mam_banner_600.jpg

Bence éppen Csehországban dolgozott – ki vigyázzon a gyerekekre? Telefonált azonnal a nagymamának, majd taxiba szállt és meg sem állt a kórházig.

600_hajni3_05.jpg
Időjárásra fogják sokszor, hogy a kismamák rosszul vannak. De Hajni tudta, ez valami más!  Iszonyatosan gyengének, fáradtnak érezte magát. Lépten-nyomon el tudott volna aludni.

600_hajni3_14.jpg

NonstopAnyunál súlyos terhességi vérszegénységet, anémiát diagnosztizáltak. Hétvégére még hazaengedték, de hétfőn be kellett feküdnie.

600hajni3_08.jpg

Zokogni kezdett, amikor megmondták neki, hogy vért fog kapni. Nem tudta elképzelni, hogy egy olyan folyadék kerüljön az ereibe, ami mástól származik.

600_hajni3_12.jpg

Még csak az infúziót kötötték be, de neki már patakokban folytak a könnyei. Aztán „átkapcsolta magát” és arra kezdett koncentrálni, hogy az a valaki aki jót tett vele, most sétál az utcán, vagy éppen neveli a gyerekét.

600_hajni3_02.jpg

Annak az ismeretlennek köszönheti, hogy visszatért az energiája, fittnek érezheti magát. Élheti azt az életét, amit megszokott. A félelmet felváltotta a hála érzése.

600_hajni3_03.jpg

Mivel vasfelszívódási zavart is kimutattak a kórházban, azt is kapott vénásan. Végre nem volt más feladata, csak pihennie kellett. Mégis rettenetesen hiányoztak a gyerekei.

600_hajni3_13.jpg

És nagyon várja az új kistesót a pocakban. „Már csak pár hét és találkozunk.”

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

3. epizód:

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube :https://www.youtube.com/c/Szuloszoba

2. rész:

Első rész:

.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük