Fészekrakás! Mi érkezik a kistesó mellé? NoParaMami SuciTimi 6. epizód

Helycserés TÁMADÁS következik, amit nagyon fogtok SZERETNI! Zselyke hercegnő NAGYLÁNYOS ágyát egyenesen ÉDESAPJA készíti. (merthogy a KISágya hamarosan foglalt lesz)

Zoli nemcsak TŰZOLTÓ, hanem “Egy jó asztalos” is! – de elsősorban lassan KÉT kislány csodás APUKÁJA. A munka közben egy kész kis KUTYAKÖLYÖKFARM is BEKÖSZÖNT.

krio_600.jpg

SUCITIMI már azt is eltervezte, hogyan adják majd át Boróka érkezése előtt a meseszép – vadonatúj ágyacskát. Ami Apuka tervei szerint nemcsak praktikus de rendkívül csajos is lesz…

Tűzoltó és egyben asztalos, aki most az otthoni műhelyben valami különleges meglepetéssel készül kislányának, de vajon mi lehet az? Egy jó asztalos apuka vajon mit készít, mielőtt megérkezik a második királylánya? Kiságyat!

A tervek egy egyszerű kockás füzetbe készülnek, ahova Zoli a szemünk előtt rajzolja fel az ötleteit. Ha valakinek bármilyen érzéke is van a tervezéshez, akár még segíthet is neki Zoli beszámolója. 90x 2 méteres matrac. Azért ez már nem is olyan kicsi… „Úgy készül, hogy már a jövőben is használható legyen!

A matrac köré kell egy keretet csinálni és megtervezni, hogy ez pontosan hogyan is nézzen ki!” SuciTimivel, a főnökasszonnyal már megtörtént természetesen az előzetes egyeztetés. Közben Zselyke is berohan: „Apa, apa kihozod a kiskutyákat?” Mert nemcsak egy asztalos műhelybe kukkanthatunk be SuciTimiéknél, hanem édes kis kutyakölykökkel is ismerkedhetünk.

Milyen funkcióknak kell megfelelnie elsősorban az ágyacskának? Azon kívül persze, hogy kényelmesen aludhasson benne Zselyke… „Legyen praktikus és csajos.

kisagy02_600.jpg

Az ágynak a lábai túl fognak lógni, meghosszabbítom őket, így úgy fog kinézni mint egy kis házikó. A felső részére valamilyen kis anyagot fogunk tenni, hogy baldahinos jelleget kapjon!”

kisagy03_600.jpg

Timi már azt is eltervezte, hogyan fogják átadni a kiságyat. Mindketten azt tartják a legjobbnak, ha nem várják meg vele Boróka érkezését. Jobb lenne előbb átadni Zselycinek, úgy valószínűleg könnyebben fog menni a hozzászoktatás, mert ha aznap adják oda, mikor Boróka is megérkezik, lehet elég nyűgös lenne mindannyiuk számára az az éjszaka…

 

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

5. rész

4. rész

3. rész

2. rész

1. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük