“A cumi ügy” ShoppingMami 9.

Csilla azonnal kétségbeesik, ha a kis Málna sírva fakad. És szerinte az is kétségbeejtő, ahogy Imi még ilyenkor is nyugodt tud maradni. Imi szerint viszont ilyenkor legalább pont ő az, aki nem meg kell meg őriznie a hidegvérét a családban.

A házastársi civódás azon kezdődött, hogy a cumi fent maradt. A lakásban. Imi felajánlotta, hogy megfogja addig a gyereket, amíg Csilla visszamegy érte.

mam_banner_600.jpg
De Csilla nem bízza rá Imire Málnát épp akkor, amikor a kisbaba sír.

shoppingmami_tanya01_05_blog.jpg

Jó, akkor nem kell a cumi. Elérnek a város szélére, már üvölt a kicsi, csak kell a cumi! Imi visszafordul a város széléről.

shoppingmami_tanya01_06_blog.jpg

Megkérdezem Málnát, aki édesdeden alucikál már a hátsó ülésen, hogy szerinte ki a hibás. Fel sem ébred, csak mutatja az apró ujjacskáival: a maci!

shoppingmami_tanya01_04_blog.jpg

Annyira büszkék mind a ketten, hogy egyikük sem öleli meg a másikat, hogy véget vessen a feszültségnek. Végül aztán csak elnevetik magukat mind a ketten. Szent a béke.

shoppingmami_tanya01_03_blog.jpg

Egészen addig, amíg Feri, az operatőr nem kéri meg Imit, hogy a tanya kis tava mellett tologassa a rózsaszín babakocsit. Szeretné megmutatni az Idillt az Kunság közepén. Apuka készségesen megindul a csobogó víz felé, de Csilla a fejéhez kap.

shoppingmami_tanya01_09_blog.jpg

Feri még nem érti, hogy miért kért rosszat, mire Csilla végre kiböki: sza..os lesz gyönyörű babakocsi. A kacsák és a tyúkok ugyanis nem csak inni járnak a vízpartra…

shoppingmami_tanya01_08_blog.jpg

A babakocsi tényleg tip-top, Málnácska rucijához lett választva, (vagy fordítva?) kár lenne mindkettőért. Későn szólunk utána, Imi már szó szerint árkon-bokron túl jár. A válla fölött azért még visszaszól: majd lemossuk!

shoppingmami_tanya01_01_blog.jpg

Csilla végül lenyeli a békát (most nem szó szerint!), és évődve simogatja Imi feje búbját: azért néha olvasd el a kommenteket a Szülőszobás posztok alatt!…

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

 

 

 

 

 

Második epizód:

első epizód:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük