KILÁTÁSTALANSÁG ! MEGBÉLYEGEZTE őket az ország! Sztárpapi Varga Feri és Balássy Betty

2006 férfihangja lett Varga Feri. Ekkor ismerte meg az ország úgy, mint kétgyermekes családapát. A show műsor végére viszont egymásba szerettek a dzsesszénekes, Balássy Bettyvel. Óriási szerelem volt, de ahogy ők fogalmaznak: „kapcsolatuk elejére árnyék vetült, komoly gátakat kellett letörnünk, ami hosszú évekbe telt.

dsc05963_600.jpg

„Én vagyok a lator, ő meg a k.rva – mondta köntörfalazás nélkül Feri, majd Betty folytatta: „Erről szólt a kapcsolatunk eleje. Négy fal között szuper volt, teljes harmóniában, és nyugalomban éltünk, de ahogy kiléptünk… Az első két, három évben sapkában, napszemüvegben léptem ki az utcára. Ezt feldolgoznom nagyon nehéz volt.

A másik oldalról nyilván nem szólt a fáma. Nem is mondtunk el semmit Feri gyerekei miatt. Nem csináltunk belőle olyan sajtóhírt, ami által kimosakodhatunk, és két hónap után sapka és napszemüveg nélkül járhattam volna. Pedig van ilyen, de a gyerekek miatt nem tettük meg. Koránt sem az a helyzet volt, ami megjelent a médiában.

szemunkfenye_600.jpg

Az élet őket igazolta, hiszen Betty harmadik közös gyermeküket várja boldogságban, és velük éltek Feri első házasságából született gyermekei is, akik már felnőttek. De nem csak a rossz megítélés miatt kerültek nehéz helyzetbe. A kegyetlen időszak a Megasztár után négy-öt évvel kezdődött.

„Nem csak a megbélyegzés miatt. Elköltöztünk, menedzser váltás, körülöttünk minden teljesen megváltozott” – mesélte Betty. „Elvesztettük a lakásunkat, egy csomó ilyen dolog történt. Betty pont terhes volt Rózával, és voltak úgy napok, hogy csak Betty evett.” „Tanítottam, abból volt egy kis bevételem” – szólt közbe Betty.

egyutt_3_600.jpg

„Annyi, hogy tudjon enni” – folytatja Feri. – „Elmentem a kisboltba, kértem két kiflit, tíz deka szalámit, néztem az aprót, hogy elég-e. Így éltünk. Nem szégyellem. A párkapcsolatunk is nagyon megsínylette. Verebes Pista azt mondta, ne bánkódjatok, majd az idő mindent megold. Ez így történt. Hosszú nyolc év volt. Ebben voltak olyan szenvedések, kerültünk olyan helyzetbe, hogy enni se volt mit, mégis kitartottunk egymás mellett. Van egy barátunk, aki többek közt szövegíró is, a Zsüti fia, a Gém Zoli. Kérdezte, mi baj van? Elmeséltem címszavakban, mire benyúlt a zsebébe, és adott pénzt. Azt mondta, bármi baj van, szóljak. Ezt azért adja, hogy ne keljen foglalkoznom olyan dolgokkal, amivel most foglalkozom.

_v5i0073_600.jpg

Ez alapvetően „átborított”, mert megszűnt az a kényszerűség. Tulajdonképpen ő „rúgott” minket fenéken, hogy álljatok föl, csináljátok. Nem nagy összeg volt, de egy hónapig elvoltunk belőle. Egy hónap alatt átbillent az életünk, tudtunk tiszta fejjel gondolkodni. A pénztelenség megnyomorította az életünket, a kapcsolatunkba is rakott egy nagy ácskapcsot. Hülyeség lenne azt mondani, hogy nem. Sosem hibáztattuk egymást, de távolodtunk, nem épült a kapcsolatunk. Ez már a múlt, ma már boldog vagyok. A múlton nem szabad rágódni.

aprilis_21_072_600.jpg

„Ferinek ezt az időszakot kiheverni talán két három évvel ezelőtt sikerült, amikor már Dani is megszületett. Látta, hogy semmi nem változik, minden rendben van, ugyan olyan sok koncertünk van, mert hál isten nagyon sokat megyünk – fejezte be a történetet Betty.”

2014_aprilis_9_046_6600.jpg

– Soha nem szégyelltem, ha nem ment úgy az életünk – mondja a Borsnak Feri. – Meg kell mondani, ami van, minek valótlant mutatni? Nem hibáztatok mást, ez a mi hibánk volt. Keresgettük, mit csináljunk, beszélgettünk, vitatkoztunk, közben megkopott az ismertségünk, észre sem vettük. Én vagyok a hibás, hogy nem voltam észnél, nem vettem észre. De ebből fel tudsz állni, ha akarsz. Ha mind a ketten akarjátok ugyan azt. Ha az ember kicsit bölcsebb lenne, hallgatna a szüleire, de sok mindent megúszna! Ha benne vagy, érzelmileg döntesz, pedig jobb lenne racionálisan, kívülről látni a helyzetet.

szerző:Fái

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük