Hasfájós a babád? Használtál már anticolic cumisüveget?

Teszteltünk! Hasfájós a babád? Használtál már anticolic cumisüveget? A 40. hetes Edina anyuka kipróbálja a MAM cumisüvegét. Mit tud? Hogyan kell használni? Miért nem kell kifőzni? Miért nem nyel kevesebb levegőt a baba? Kőrösy Gabriella a MAM Hungary kft. értékesítési vezetője minden kérdésre választ ad!

mam_cumi_03_blog.jpg

Edina nem használ tápszermelegítőt, a vízforralóval trükközik. Ez leginkább este praktikus, mikor a 16 hónapos Bencus éhes, anya meg álmos. Gyorsan összekeveri a felforralt vizet a tápszerrel, aztán egy kis szoba hőmérsékletű víz, és kész is!

 

mam_banner_600.jpg

Rémálom tud lenni a cumisüvegek tisztítása… Cumimosó kefével akrobatikázni, hogy minden steril legyen, időigényes, körülményes. Mégsem elhanyagolható hiszen, ha valami benne marad az üvegben az bejuthat a baba szervezetébe.

A MAM anticolic cumisüvege könnyen szétszedhető apró darabokra, ezáltal a tisztítás is gyerekjáték. Az üvegnek mind a két vége letekerhető, szivaccsal könnyedén hozzáfér Edina is. Minden kis részt külön elmos, kiteszi száradni, majd jöhet egy kis lego.

mam_cumi_05_blog.jpg

A hasfájás sok babánál probléma. Ennek csökkentése érdekében, ahogy iszik belőle a gyerkőc, a szelepes aljnak köszönhetően a légüres térben szabadon tud áramolni a levegő, így nem maradnak benne buborékok. Ég veled haspuffadás, hasfájás!

mam_cumi_08_blog.jpg

A tesók már nagyon várják a pici érkezését! Enikő alig várja, hogy ringathassa, pólyázhassa a kis öcsit. A tápszerkészítésbe is könnyen beállhat, sőt lehet, hogy neki nagyobb móka a cumisüveg szét- és összeszerelés, mint anyának.

mam_cumi_01_blog.jpg

A cumisüveg segítségével lehet sterilizálni a cumit. Az alsó szelepes részbe 25 ml vizet kell önteni, amit a védőkupakon található mérő rész segítségével könnyen kimérhető. Idetesszük a cumit, majd az üveg többi részét felépítjük, mintha normál üzemmódban állítanánk össze. Jöhet a tetejére a védőkupak és irány a mikróba 3 percre. Utazás során nagyon praktikus lehet ez a funkció, hiszen csak egy kis víz és egy mikró kell hozzá, és máris kész a steril cumi!

mam_cumi_07_blog.jpg

Anyának már fáj mindene, reméli, hogy Gusztika már nem akar sokáig a pocakban maradni. Bence megkapta a tápszert, Edinának már dagad a szája, lejjebb ment a pocakja. Csak nem szülünk?

Mi a véleményetek? Ti használtátok már a MAM cumisüvegeket? Bevált?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük